Recensioner

Womanizer 2GO

Womanizer har återigen utökat den lilla Womanizerfamiljen av klitorisvibratorer.

Womanizer 2GO heter denna nya klitorisstimulator och är, som namnet antyder, designad i en storlek som gör den att den går att ha med sig i handväskan.

Generellt

Womanizer 2GO är inte en vibrator, utan en stimulator.
Den fungerar på så sätt att den bildar ett vakuum runt klitoris och växelvis suger och blåser på klitoris. Maskinen har ingen vibrator men den sugande och blåsande sensationen kan ge känslan av att det vibrerar.

Upplevelse och funktioner

2GO påminner väldigt mycket om sin föregångare men den har några förändringar här och där.
Om vi börjar med designen så är det här den största förändringen har skett.
Där tidigare Womanizermodeller inte hade någon särskild form i åtanke är 2GO designad som ett läppstift, om än ett väldigt stort läppstift.
Till en början var jag lite skeptisk till det eftersom jag tänkte att den fyrkantiga formen inte skulle ligga bra i handen men det går faktiskt riktigt bra 🙂

2GO har annars förnyats på både styrningen och antalet nivåer. 2GO har endast en knapp som man både sätter på, stänger av och växlar mellan de 6 sug/blås-nivåerna med.
De äldre modellerna har knappar för både av/på, plus och minus och 10 nivåer.
Så om man är ute efter ett bredare urval med flera nivåer så skulle jag rekommendera de andra modellerna.
Men är man som jag och gillar lite kraftigare stimulering så är Womanizer 2GO helt perfekt 🙂

Man kan nog bli lite förskräckt när man sätter på Womanizer 2GO eftersom den låter en hel del.
Men när det mjuka silikonhuvudet placeras runt klitoris så sänks ljudnivån markant och är verkligen inte distraherande.

Den är uppladdningsbar och vattentät, och det medföljande silikonhuvudet kan enkelt tas av. Rengöringen är så lätt det överhuvudtaget kan bli.
Utöver det ingår ett extra silikonhuvud i storlek XL.

Betyg

Jag har testat nästan varenda modell i Womanizer-serien nu och varje gång har de gett några snabba, kraftiga och underbara orgasmer. Ofta flera i rad! En Womanizer är utan tvekan ett måste för kvinnor. När det kommer till själva stimuleringen är Womanizer 2GO lika bra som de andra modellerna. Det som drar ner betyget lite är att det endast finns en knapp att styra nivåerna med och inte plus och minus-knappar som annars är väldigt praktiska att justera intensiteten med. Man ska också vara uppmärksam på att man inte får en klitorisstimulator i läppstiftsstorlek.

2GO är en supereffektiv, användarvänlig och smart klitorisstimulator och jag vill varmt rekommendera alla kvinnor att skaffa sig en.

Jag ger 2GO 4 stjärnor.