Recensioner

Womanizer +Size

Det tyska företaget Womanizer träffade rätt för några år sedan när de lanserade sin klitorisstimulator Womanizer W100. Den var en stor hit bland massor av kvinnor och när Womanizer sedan kom ut med den förbättrade och exklusiva utgåvan W500 hakade ännu fler på. Därefter tillverkade de en billigare men minst lika effektiv version, Pro40, för att få med de kvinnor som bryr sig mindre om att deras sexleksaker ska se exklusiva ut och hellre letar efter kvalitet för pengarna.

Nu har Womanizer lanserat ännu en klitorisstimulator. Den fungerar på samma sätt som sina föregångare men den här gången är den mycket större.

Big and beautiful

Womanizer +Size är designad till par som vill använda vuxenleksaker ihop, och till kvinnan som vill ha en längre leksak för att enklare kunna nå klitoris.
Med Womanizer +Size behöver man varken sträcka sig eller anstränga sig för att nå, och det är enklare för en partner att hålla den om han eller hon vill vara med i leken.

womanizer puste-suge-funktion

Till de som inte känner till Womanizer kan jag berätta att det är en klitorisstimulator och inte en vibrator. Istället för att vibrera suger Womanizern mjukt på klitoris med hjälp av ett vakuum.
Womanizerns huvud är runt med ett hål i mitten och det mjuka silikonet placeras runt klitoris.
Jag tycker det känns helt annorlunda att använda en Womanizer jämfört med en vibrator. Känslan är mycket mer intensiv eftersom stimuleringen är på klitoris och inte området runtomkring som med en vibrator.
Orgasmen kommer också snabbare och för mig är det nästan omöjligt att hålla mig från att tjuta när jag använder Womanizer. Den känns fantastiskt bra!

Womanizer +Size

Utöver sitt mjuka silikonhuvud är Womanizer +Size utrustad med tre knappar: + och – som justerar de 11 nivåerna, och en On/Off-knapp. Den är härligt enkel att använda.
Trots sin storlek är Womanizer +Size inte tung. Den ligger bra i handen och även om knapparna är vända från en när man använder den kan man enkelt justera hastigheten då även knapparna är plus size.
Utöver ett vanligt silikonhuvud kommer Womanizer +Size med ett extra lite större huvud. Det är bara att prova sig fram och se vilket som passar bäst.

Betyg

Jag tycker det är en härlig leksak med sina enkla guldmarkeringar på det svartvita skalet. Den är läcker, len och böjd, och är både vattentät och tystlåten. Jag tröttnar aldrig på Womanizer och jag tycker deras nya +Size är en perfekt storasyster i syskonskaran.

Jag ger Womanizer +Size 5 stjärnor.