Recensioner

Womanizer W500 Pro

Womanizer = Woman-nice!

Det har blivit dags för ännu en recension (och för familjeutökning i leksakslådan).

Det senaste tillskottet till familjen är den nya Womanizer Pro W500. Jag har haft otroligt mycket glädje av att testa den då det är en ny typ av stimulering som jag aldrig har provat förut. Womanizer är en lufttrycksvibrator, och istället för att vibrera som flera andra leksaker, suger och blåser Womanizern växelvis på klitoris.

Första gången jag hörde talas om det måste jag erkänna att jag tyckte det lät lite underligt, och som något som inte skulle falla mig i smaken. Jag har flera gånger under sex provat att bli dragen och sugen på klitoris och det har inte varit någon större succé. Men efter att ha läst om föregångaren Womanizer W100 som har fått bra recensioner och höga betyg blev jag nyfiken.

Generellt:

När jag öppnar förpackningen med Womanizern blir jag väldigt uppspelt. Oj vad den är snygg! Modellen jag har fått har en läcker rosa färg och är utsmyckad med ett elegant blomstermotiv nedanpå och en läcker diamant som fungerar som on/off-knapp. Utöver det har den en silverknapp man kan justera intensiteten med. Leksaken är så snygg att jag har god lust att låta den ligga framme på hyllan tillsammans med mina andra pyntsaker.

Jag överraskas över hur lätt den är när jag packat upp den. Den fyller ut handen helt och ser solid ut utan att vara särskilt tung, ett stort plus. På det jag vill kalla baksidan sitter munstycket som ska placeras ovanpå klitoris. Det är helt runt och tillverkat i silikon. Munstycket kan enkelt plockas av vilket är bra då det gör rengöringen mycket enklare.

Womanizer2

Womanizer ligger bra i handen och är väldigt lätt

Upplevelse och funktioner:

Jag testar knapparna innan jag på allvar ger mig i kast med den. För att sätta på den håller jag ner diamantknappen i ca 2 sek varpå den går igång med ett sugande/snurrande ljud. Och den är lätt att styra. Det finns 8 olika intensiteter som man växlar mellan med + och – knappen. Man behöver inte trycka särskilt hårt för att få stimulatorn att reagera, och man behöver bara trycka på en av knapparna när man vill växla intensitet.

När man bara sitter med Womanizern i handen kan ljudnivån verka hög på de kraftigare intensiteterna. Men så snart jag sätter t ex fingret på munstycket för att känna sugeffekten reduceras ljudet markant. Munstycket ska placeras så att det täcker klitoris. Jag provar först att placera den medan den fortfarande är avstängd men det är lite svårt att känna av om jag träffar rätt så jag tar ett djupt andetag och sätter på den.

Sug & blås-effekten på första nivån märks helt klart och trots min skepsis att sugas på klitoris känns det riktigt riktigt bra. Det är helt enkelt inte så våldsamt som jag trodde det skulle vara och man känner inte av den där ryckande känslan. Womanizern har ingen vibrator men sug & blås-effekten ger likväl en vibrerande känsla på området runt klitoris som munstycket vilar mot. Jag måste vänja mig vid att jag inte själv behöver röra på Womanizern när jag väl har placerat den. När jag använder en vibrator brukar jag föra den fram och tillbaka på området runt klitoris. Men med Womanizern behöver man hålla den stilla. Jag provar att skruva upp intensiteten en smula och behöver inte gå längre än nivå 3 innan jag känner att det händer något – och det gör det också: jag når klimax på en halv sekund och får en orgasm med en intensitet jag aldrig tidigare har erfarit. Den speciella stimuleringen av klitoris gör att orgasmen är centrerad där till 100% och därför känns det också extra kraftigt.

Efter en liten kaffepaus provar jag med en högre nivå och kommer upp till nivå 5 innan jag måste ge efter för ännu en orgasm. Det är bra att min rumskamrat inte är hemma eftersom det är omöjligt att hålla sig tyst.

Womanizer W500 är helt klart något annat än det jag är van vid men jisses vad det kan vara skönt med något nytt. Jag tycker det är fantastiskt att jag har varit sexuellt aktiv i mer än 10 år och ändå kan upptäcka nya typer av orgasmer och sätt att stimuleras på.

Intensitetsnivåerna är väldigt olika och spänner över 2-6 på skalan. Därför är den lämplig både för kvinnan som vill ha en mild till medium stimulering av klitoris, och kvinnan som vill ha en väldigt kraftig stimulering av klitoris. Rekommenderas varmt!

Womanizer är en högkvalitetsstimulator i den högre prisklassen men det är den helt klart värd. Här får du en stimulator som garanterat kommer att glädja dig en lång tid framöver.


Tekniska specifikationer:

MATERIAL: Medicinsk plast (stimulator). Medicinsk silikon (sugpropp).
STIMULERING: Lufttryck och sugande rörelser.
STIMULERINGSNIVÅER: 8 st.
STORLEK: Längd: 12 cm. Diameter: 6,2 cm.
BATTERITYP: Uppladdningsbart lithium ion-batteri (USB-laddare medföljer).
BRUKSANVISNING: Engelsk och tysk.