Okategoriserad

Den bästa vibratorn

Går du och funderar på vilken vibrator som är bäst för dig? Då är du inte ensam. Frågorna är många när det kommer till köp av en vibrator. Ska det vara en rabbit? Vilken vibrator stimulerar min klitoris bäst? Eller är det bara en g-punktsvibrator som gäller?

Så vad är svaret? Det kan jag dessvärre inte ge dig, för det är stor skillnad från kvinna till kvinna. Vad jag däremot kan göra, är att presentera våra mest populära och testvinnande vibratorer på Sinful.se – de som våra kunder har höjt dem till skyarna! Förhoppningsvis kommer det att underlätta för dig i valet om vilken vibrator som är bästa för dig.

Är du redo? Bra. Då kör vi.

Den bästa klitorisvibratorn: Rocks Off 120mm

rocks-off-bullet-vibrator

Den ser kanske inte mycket ut för världen, men låt dig inte luras. Trots sina 120mm är Rocks Off en mycket effektiv klitorisvibrator, som utan tvivel kommer att skapa glädje hos många. Rocks Off 120mm har vunnit titeln som ”Bästa klitorisvibrator” på grund av sin effektivitet och sin enkla, stiliga design. Den fick 6 av 6 stjärnor på de danska sidorna EB.dk och Side6.dk. Formen på Rocks Off 120mm gör det enkelt att målinrikta stimuleringen, och du växlar mellan de 5 förinstallerade vibrationsprogrammen med ett enkelt knapptryck – allt för att du ska kunna fokusera på att njuta! Om du skulle känna för att ta med dig vibratorn in i duschen är det helt okej, den är nämligen vattentät.

Det bästa vibratorägget med fjärrkontroll: LELO Lyla 2

Om du vill experimentera med trådlösa vibrationer, som du kan njuta av både i hemmet och ute i det fria, bör du prova Lyla 2 från svenska LELO. Lyla är ett trådlöst vibratorägg som förs upp i kvinnans underliv och styrs via en fjärrkontroll, som du själv eller din partner kan kontrollera. Lyla har utsetts till ”Bästa vibratorägg” på danska EB.dk, där det fick 6 av 6 stjärnor.

lelo-lyla-traedloest-fjernbetjent-vibrator-aeg

Kvaliteten, materialet och designen är i topp, men det är de kraftfulla vibrationerna, den diskreta ljudnivån och fjärrkontrollen som gör att vibratorägget verkligen sticker ut. Fjärrkontrollen har nämligen en SenseMotion-teknologi, vilket gör det möjligt att styra vibrationerna utifrån dina rörelser. Håller du fjärrkontrollen vågrätt blir äggets vibrationer svaga och mjuka. Håller du den istället lodrätt, blir vibrationerna kraftigare. Utöver detta vibrerar och pulserar även själva fjärrkontrollen synkroniserat med din hands rörelser. Du kan därmed använda fjärrkontrollen som en klitorisvibrator, samtidigt som ägget stimulerar invändigt.

Använd Lyla till extra heta parlekar, där antingen du eller din partner tar kontroll över njutningen. Ägget är så tyst att ni kan använda det offentligt utan att bli avslöjade, och räckvidden mellan fjärrkontroll och ägg är hela 12 m.

Den bästa rabbitvibratorn: Sinful Rabbit Vibrator Original

Den populära Sinful Rabbit Vibrator Original är en av favoriterna bland rabbits, och den passar dig som vill ha djupa och intensiva orgasmer.

Hur klarar den då av detta? Jo, medan den lilla kaninvibratorn stimulerar din klitoris med kraftfulla vibrationer, vilka du kan ställa in på 6 olika vibrationsmönster, masserar samtidigt kulorna inne i skaftet din slida. Även kulorna kan massera på 6 olika sätt. Den här kombination gör rabbiten till en mycket skön liten vän.

Om du känner för att göra leken ännu våtare kan du ta med dig vibratorn in i duschen – den är nämligen vattentät.

Den bästa vibratorn för g-punkten: Fun Factory Moody

Den smakfulla vibratorn Moody är en uppgradering av Fun Factory’s tidigare modell ”Stubby”, som blev utsedd till bästa sexleksak i det danska tv-programmet ”Rabatten” på DR1.

Den är särskilt passande för djupa g-punktsorgasmer, men det roligare tar inte slut där. Det kurviga skaftet stimulerar din slida med vibrationer, och kransen nedtill stimulerar din slidöppning och de erogena zonerna mot klitoris och anus. Du får med andra ord maximal stimulering både invändigt och utvändigt.

Moody är inte lika stor som de andra vibratorerna, men bara lugn: De kraftfulla vibrationerna, samt den ergonomiska och kurviga designen kompenserar det riktigt bra.

Den bästa lyxvibratorn till klitoris: Jimmyjane FORM 2

Jimmyjane-form-2

Den uppladdningsbara vibratorn FORM 2 är inte som de andra klitorisvibratorerna på marknaden, varken till utseende eller funktion – men inte ska du sörja för det. Den snygga och stilrena designen gömmer nämligen hela två motorer placerade i varsin ”spets”, vilket ger dig möjlighet till dubbel stimulering.

De båda motorerna gör att spetsarna vibrerar var för sig, och du får en ännu mer intensiv och stimulerande upplevelse. Trycker du ihop spetsarna startar en extraordinär multispeed-vibration, som gör att vibrationerna upplevs ännu kraftfullare. Här går effekt, design och kvalitet hand i hand, och det är därför FORM 2 har vunnit ett test på danska EB.dk och fått 6 av 6 stjärnor.

FORM 2 är vattentät och kan därför tas med in i duschen eller ner i badkaret.

Den bästa Magic Wand-vibratorn: Passion Pointer Uppladdningsbar

Om du har sett ”Sex and the City” har du säkert hört talas om den berömda Magic Wand. Den var ursprungligen utvecklad till kroppsmassage, och det är därför  den är så kraftfull. Den är så kraftig och effektiv att det nästan medföljer en orgasmgaranti.

Passion Pointer Uppladdningsbar är en av marknadens mest kraftfulla wands. Till skillnad från de första Magic Wand-modellerna är denna uppladdningsbar, så du har full frihet att röra dig utan en jobbig sladd. Men även om den inte längre drivs direkt av ström, såsom dess föregångare gjorde, har den inte förlorat sin kraft och styrka.

Staven är idealisk till både intim- och kroppsmassage, så låt spänningarna försvinna och njutningarna ta över.

Passion Pointer har ett flexibelt huvud tillverkat i mjukt gummi, som verkligen kan ge dig njutning. Skulle du någon gång känna för att testa något nytt, finns det massvis av tillbehör du kan köpa till och sätta fast på gummihuvudet. Det finns t.ex. g-punkts- och rabbit-tillbehör, så att du även kan använda den för invändig stimulering.

Psssst… Är du mer intresserad av en klitorisstimulator snarare än en vibrator? Så ta en titt på populära märken som LELO, Satisfyer, Womanizer, bara för att nämna några.