GuidesOkategoriserad

Krydda upp parförhållandet – prova en date night

Många förhållande upplever efter en tid att vardagen tas över av tvätt, barn och disk. Man glömmer att vara nära varandra, både i och utanför sängen. Därför kan det vara en riktigt bra idé att ge förhållandet en boost med en läcker och lite annorlunda date night för att bevara spänningen och gnistan.

Gör er fina för varandra

Träningskläder och sura strumpor får dig inte att känna dig särskilt sexig. Bryt vardagens rutiner och gör något ut av den. Båda vill säkert känna sig mer attraktiva och sexiga och ni vill också få mer egentid. När ni har gjort er lite fina inför varandra är det dags att börja er date night.
Om ni är på en restaurang kan ni med fördel välja ett ställe med färre bord så ni kan komma riktigt nära varandra. Sushi anses av många som en sensuell rätt och medan ni sitter och njuter av maten kan ni sända varandra intima blickar. Ni kan också prova att sitta bredvid varandra så ni får möjligheter att smeka varandra under middagen.

Tips:

Byt ut mormorstrosorna och de slitna boxershortsen till några sexiga underkläder. Spetstrosor, sexiga strumpbyxor och Calvin Klein-kalsonger kan skruva upp hettan på er date night. Ni kommer båda att bli varma av att se varandra nu när ni ser så bra ut.

Lite extra krydda

Ni kan även ha en date night inom hemmets 4 väggar. Ni kan hitta en bra film med lite mer sensuellt innehåll, t ex Fifty Shades of Grey. Kärlekshistorien mellan huvudpersonerna kan inspirera er till att utforska er egen sexualitet och lägga till lite extra krydda.
Ni kan också flytta dejten till badrummet. Njut av att ligga i det varma vattnet och se varandras nakna och mjuka kroppar. Avsluta kvällen med en sensuell massage.

Tips:

Använd ett massageljus med en förförande doft och ge varandra en avslappnade och fräck massage. Ni kan använda den varma oljan från ljuset för att kittla varandra och era sinnen stimuleras när oljan hälls ut över era kroppar.

Krydda till era ställningar

Rutinsex kan snabbt bli en del av förhållandet. Ni kanske båda känner att det är samma ställning ni använder varje gång då den kräver minst ansträngning, men alltid är en säker vinnare. Ni kan därför avsluta er date night med att utforska nya sexuella upplevelser och komma ännu närmare varandra. Prova t ex med en av dessa ställningar:

Är ni vana vid missionären kan ni båda få variation med några små ändringar. Hon kan lägga sig tvärs över sängen och låta sina axlar och huvud hänga över madrassen ned mot golvet. Han ska ta henne som han brukar. Fördelen med att hon hänger med huvudet nedåt är att det kommer mer syre till hjärna och det kan ge en starkare orgasm. Det kan också hetsa upp honom för att han får lov att prova något nytt och annorlunda. Kanske blir det er nya älsklingsställning?

Om ni gillar att det är han som har kontroll och visuellt kan se henne kan ni prova doggystyle med en tvist. Doggystyle är ofta en hit hos män då det är en av de ställningar som stimulerar penis bäst. Ni kan prova ställningen då hon ligger platt på magen i sängen så han kan komma nära för att tränga in henne. Så får ni mer intimitet och närvaro och han kommer att ha full kontroll.

Skeden känner nog de flesta till och namnet på ställningen beskriver bra hur ni ska göra. Den kräver samtidigt inte mycket rörelser och rumlande i sängen. Men ni kan krydda till ställningen genom att han ligger på sidan och hon lägger sig på ryggen i en 90 graders vinkel ut från honom med benen över hans höfter så han både kan se henne och tränga in i henne.

Lek med leksaker

För ännu mer spänning kan ni tillföra sexleksaker för par. Det finns massor av parvibratorer som gör det möjligt för er att leka tillsammans och som ger er båda stor njutning.

Ni kan prova We-vibe som är världens mest populära parvibrator – och det med god grund. We-Vibe stimulerar hennes klitoris, G-punkt och hans penis. Det betyder att ni båda får intensiv stimulering samtidigt. Speciellt We-Vibe Chorus passar perfekt för detta ändamål.

Oavsett vad ni använder under er date night är det viktigaste att ni gör något för att hålla förhållandet levande och romantiskt. Det är lätt att bli förförd av vardagens jäkt och därför är det viktigt att ni försöker överraska varandra någon gång ibland, så att ni alltid känner er speciella och uppskattade. Det kan stärka ert förhållande.