NyheterOkategoriserad

Sexleksaker till män med impotens

Faktum är att ca. varannan man kommer uppleva impotens någon gång i livet, antingen tillfälligt eller permanent.

Det kan vara många olika orsaker till att impotens uppstår. Som du kan läsa om i vår guide om sexhjälpmedel till män med impotens, kan orsakerna både vara fysiska och psykiska.

Upplever du impotens bör du få det undersökt av din läkare, även om du själv känner dig helt frisk. Impotens kan nämligen i några tillfällan vara symptom på en sjukdom.

När erektionen svigtar, oansätt vad problemet är, kan det otroligt lätt påvärka både sexlust och självvärdet negativt. Det upplever Maj Wismann ofta igenom sitt arbete som websexolog och parterapeut:

I min praksis har jag mött både unga och äldre män, som har upplevet problemer med resningen av olika orsaker. Ofta har de blivit hänvisade till mig av läkaren och har antingen behov för samtal om det är psykiskt eller för konkreta, goda råd till vad man kan göra om det t.ex. är en operation eller medicin som gör att ståndet misslyckas. I många tillfälle finns det åtskilliga typer av hjälpmedler, deribland sexleksaker som kan göra stora undervärk. T.ex. kan en liten penisring hjälpa till så att ståndet bibestår. Oansätt orsak, upplevs det ofta som ett nederlag för en man, att ståndet sviktar. Då är det skönt att det finns hjälp som både är snabb och relativt billig.”, uttalar Maj.

Sexleksaker ger nytt hopp till män med impotens

Även om impotensen kan verka invaliderande på sexlivet, bör du inte ge upp. Det finns flera olika produkter, som kan hjälpa dig, så att du både kan uppleva stor njutning och bibehålla ett aktivt sexliv.

Pulse_Penis_Vibrator_fra_Hot_OctopussDet senaste tillskottet är Hot Octopuss Pulse, en penis vibrator som har visat sig skapa långt större glädje än förväntat och som kan bli en riktigt bra vän, om du upplever impotens.

Hot Octopuss Pulse är nämligen gjort så att den kan användas både med och utan erektion. Eftersom den stimulerar det känsliga område omkring strängen med djupa och pulserande vibrationer, är det otroligt effektiv.

Kombinationen av vibratorns höga frekvens och intensa pulseringar gör faktiskt Pulse så effektiv att, den utöver impotens problemer, har den hjälpt män med utlösningsbesvär.

Kort innan nyår blev vi t.ex. kontaktat av en manlig kund, som på grund av en canceroperation, blivit bortopererad både urinblåsa och urinrör. Han kunde enbart uppnå stånd med hjälp av många olika mediciner och hade otroligt svårt för att få en utlösning.

När det väl lyckades, var det en torr ejakulation. Det stoppade när han provade Pulse och skrev till oss, att han menade att vibratorn skulle erbjudas alla män med erektil dysfunktion.

Där många av andra sexleksaker till män är manuella, så att det kräver egna rörelse för att ge njutning, har du större frihet med Hot Octopuss Pulse. Den kan du själv manövrera om du har lust, eller välja att låta den göra arbetet åt dig.

Möjligheten för att använda Pulse utan händer gör också penis vibratorn välegnad till män, som t.ex. har nedsatt funktionalitet. Vi vet t.ex. att den har hjälpt en kroniskt sjuk man. Han led av en sjukdom som påvärkade hans motorik och som med tiden gjorde att det inte var en möjlighet för honom att onanera.

Eftersom man kan nöjas med att starta Pulse och föra vibratorn över penis, återvann han möjligheten till att kunna tillfredställa sig själv.

Stärk erektionen med sexleksaker

penisring-sinful-3stkUtöver Hot Octopuss Pulse, finns där en rad vuxenleksaker som kan hjälpa dig till en hårdare och längrevarande erektion, så att du t.ex. kan ha sex med din partner.

Du kan antingen välja att använda en penisring, som placeras vid penisroten och holder blodet tillbaka i penis, så att erektionen förstärks.

Eller du kan välja att kombinera penisringen med en penis pump, om du önskar ett ännu bättre resultat.

Pumpem hjälper dig med at trycka blodet ut i penis och penisringen hjälper dig att bibehålla det där.