OkategoriseradRecensioner

Womanizer Pro40

Äntligen vattentät!

För snart ett år sedan testade och recenserade jag Womanizer Pro W500. Jag var helt tokig i den då och sedan dess har jag och min Womanizer Pro W500 blivit BFFs! 😉

Nu har Womanizer lanserat en ny modell och gissa om jag blev spänd då jag fick höra talas om det!

Den nya modellen heter Womanizer Pro40 och använder sig av samma smarta ”sug & blås”-funktion i en billigare, vattentät utgåva. Du får alltså en extra funktion till halva priset. Det är helt enkelt fantastiskt!

Till er som inte känner till Womanizer sedan tidigare kan jag berätta att det är en revolutionerande lufttrycksvibrator. Den fungerar på så sätt att den med hjälp av ett runt silikonhuvud på vuxenleksaken som placeras på klitoris skapar ett vakuum. När man sätter på Womanizern börjar den växelvis suga och blåsa på klitoris, något jag kan garantera känns helt fantastiskt bra 🙂

womanizer-infographic-2

För mig är Womanizer lika med design, kvalitet och inte minst, snabba resultat! Ända sedan jag fick min första modell har den varit min ”go-to sexleksak”. Alltså den leksak jag använder när jag vill komma igång med en gång 😉 Så mina förväntningar på den nya Womanizern var höga från början.

Det här är skillnaden på Pro40 och ProW500

Womanizer Pro40 är som sagt en mycket billigare version av Pro W500-modellen. Asken är det första stället jag upptäcker att priset är halverat. Womanizer Pro40 kommer i en fin men något billigare designad ask. Den är knepig att få upp och ser lite plastig och pappaktig ut. Men det gör inte så mycket, jag går mer än gärna med på en försämrad kvalitet av asken till det priset, så länge sug & blås-funktionen är lika effektiv som förr.

Designen på den nya Womanizern är lite annorlunda från den tidigare modellen. Istället för en tjock modell som fyller hela handen kommer Womanizer Pro40 i en smalare och mer avlång utgåva. Knapparna sitter på undersidan av vibratorn, på samma plats som sughuvudet. Först tänkte jag att det var en dum plats att ha knapparna på, men när jag började använda den kändes det helt naturligt. Man kan se plus- och minusknappen samtidigt som man använder den vilket gör det enkelt att växla mellan de 10 nivåerna. De säger ‘klick’ och man kan känna att man trycker på dem, vilket inte var fallet med den tidigare modellen.
Vibratorns skal är helt slät. Här finns inga knappar, mönster eller diamanter som på den dyrare modellen. Återigen, designen är lite trist, och det märks att Womanizer har skalat bort allt ”bling bling” och ”krims krams” just för att kunna skapa en billig men funktionsduglig klitorisstimulator.

Ljudnivån är ett annat, kanske lite viktigare område man märker att de spara resurserna på. Den låter lite mer än den dyrare modellen. Jag ville dock understryka att den är rätt så tystlåten när den placeras över klitoris, så man ska inte låta sig skrämmas av det.

womanizer-jämförelse-SE

Hur känns den då att använda?

Helt fantastisk!
”Sug & blås”-funktionen på den här Womanizern är precis lika bra och intensiv som på Pro W500-modellen. Och orgasmen är lika kraftig VARJE gång.
Första gången jag provar den blir jag ivrig och testar den flera gånger i rad med endast några minuters mellanrum. Womanizern ger mig den ena orgasmen efter den andra och vid den fjärde orgasmen kommer den nya, vattentäta funktionen verkligen till sin rätt: jag får en sprutorgasm!
Jag har aldrig tidigare försökt att ge mig själv en sprutorgasm. Först blir jag bara helt paff och lite förvirrad då jag trodde att det krävdes invändig stimulering för att uppnå den här formen av orgasm. Men efter att ha googlat lite kan jag läsa mig fram till att det inte behövs. Wow!

Eftersom Womanizer Pro40 marknadsförs som vattentät tar jag också med den på en tur i duschen för att prova om den håller även med en större mängd vatten. Det klarar den utan problem, och till och med när jag sänker ner den i en glaskanna med vatten surrar den vidare.

Så allt som allt: Det här är ännu en fantastisk klitorisvibrator!
Om man är ett fan av simpel design, den vattentäta funktionen och inte har något emot en något högre ljudnivå, så vill jag helt klart rekommendera den här billigare Womanizer-modellen.
Jag ger den 4,5 av 5 stjärnor.

Du hittar Womanizer Pro40 och Womanizer Pro W500 i våra sexshop under vårt samlade utbud av produkter från womenizer.